Groepenkast vervangen?

Heeft u nog een stoppenkast in uw woning? Dan is het hoog tijd om voor een groepenkast te kiezen. Een stoppenkast is vandaag de dag namelijk verouderd en vaak niet meer toegerust op de elektrische uitdagingen van deze tijd. Maar ook wanneer u al een kast met groepen hebt, kan actie noodzakelijk zijn. Misschien moet er bijvoorbeeld een extra groep aangesloten worden. Voor zulke klussen kunt u altijd een beroep doen op de experts van Viking Elektra. We zetten onze expertise graag voor u in!

Voor alle werkzaamheden op groepenkastgebied kunt u bij onze vakmannen terecht. Wilt u uw huidige kast vervangen? Of wilt u een aardlekschakelaar aansluiten? Hoe groot of klein uw klus ook is onze medewerkers staan voor u klaar. Als u contact met ons opneemt, komen we eerst bij u langs om de situatie te inspecteren. Soms is het namelijk niet duidelijk of vervanging of uitbreiding het best bij uw situatie past. We kunnen u daarover altijd advies geven.

Meer informatie

Twijfelt u tussen een nieuwe groepenkast samenstellen of de huidige groepenkast uitbreiden? Wilt u dat er een specialist met u meedenkt? Of wilt u ons meteen inschakelen voor uw klus? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Vul daarvoor het online formulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 0616095789.

nl_NLDutch